Det är dags för trädet att krama dig.

Kari's Coniferous Extract Drink innehåller århundraden av traditionell kunskap pressad i en flaska. Den kroppsreducerande och energigivande drycken har producerats med ett traditionellt, noggrant bevakat recept sedan 1975.

Jaga efter vitalitet.

blank
blank
blank
blank
blank
blank

Ren hantverksdryck

Karin Barrträdsextraktdryck har en kort lista med ingredienser: endast lokalt källvatten och ungt ekologiskt venskal och noll används för beredning.


Kemiska lösningsmedel används inte och inga konserveringsmedel tillsätts till produkten. Finsk traditionell kunskap när den är som bäst.


blank

Naturlig vitalitet

Barken och nilan av organisk varuautomatering är naturligt rik på mineraler och spårämnen, antioxidanter och fenoföreningar kända för att bekämpa virus och bakterier, samt för att regenerera celler och förhindra infektion.


I Karis barrträdsdryck är fenolföreningar 489 mikrogram per milliliter.

blank

Enkelt arbete

Vår barrdryck är 100% ekologisk.


En flaska av matplast kan fyllas lufttät ända upp till toppen, för bästa bevarande.


De fenoiska föreningarna i drycken fungerar som naturens egna konserveringsmedel.

Karin Barrträd Extrakt Dryck är Årets hälsoprodukt 2021

Karin Coniferous Extract Drink har vunnit 2021 års Health Product award. Vinnaren avgjordes genom offentlig omröstning i hälsobutiker över hela Finland.

Detta är tredje gången Karis barrträd extrakt dryck har fått denna exceptionella uppmärksamhet. Tidigare har urvalet sammanfallit under 2003 och 2010.

blank

Känna till skogens och naturens kraft

Klicka på Karis egen låt nedan och njut av känslan av skogen.
0:00
0:00
blank

Ansvarsfull och lokal

Denna ekologiska produkt tillverkas och buteljeras vid dess födelseplats i Siikaisi, norra Satakunta, på Koske skogsgård.

I varje skede av tillverkningsprocessen finns ansvar och hantverk.

Råvarorna kommer från lokala skogar som förvaltas med respekt, och tillverkningen utförs av lokala proffs som är stolta över sitt arbete, hela vägen till buteljering.

Upptäck din inre natur

Skogen är källan till vår kreativitet och en traditionell plats för hälsa. Finländarna söker fred i skogen, och det finns också en källa till finska inälvor. Vi vill återupprätta människors koppling till skog och natur.

blank

Köp Karin barrträdsprodukter

Du hittar Karin barrträdsprodukter i Finland i ett urval av mer än 400 återförsäljare. Du kan också beställa förpackningar med 10 eller 20 flaskor direkt från gården!

Hitta din närmaste återförsäljare

Karin barrträdsprodukter finns tillgängliga från mer än 400 återförsäljare. Hitta din närmaste återförsäljare och kom förbi för shopping!

Beställ direkt från gården

Du kan beställa Karin barrträdsprodukter direkt från Koske gård – en gård där barrträdsdrink har producerats sedan 1975.

Berättelser om Karis barrträdsextraktdryck

Hälsosummor: Intervju med Sanna Herttua-Laiho

Våren 2020

Sanna Herttua-Laiho, entreprenör och VD för Ravintorengas Oy, som tillverkar Karin Coniferous Extract Drink, berättar om dryckens historia och produktion i ett avsnitt av TerveysSummit.

Hälsomängder och Esa Keskinen

Våren 2020

Esa "Essi" Keskinen, världsmästare i ishockey 1995, berättar om sina egna hälsoproblem och hur Karin Coniferous Extract Drink tog hjälp.

Feedback från kunder

Vår historia i korthet


Karin Havupuu extrakt recept och unika produktionsmetod går tillbaka till 1960-talet, då vår grundare Kari Herttua turnerade runt i Finland och samlade en minnestradition som överförts från generation till generation från att göra en drink av tallbark och hud.


Sedan dess har kunskapen om folklore och många användares goda erfarenheter bekräftats av flera universitetsstudier.


Karin Coniferous Extract Drink är den enda produkten som har valts ut dubbelt så mycket som Årets naturliga mat!

blank
blank
blank

Motstånd

Kraft

Ämnesomsättning

Tillsatsfri

Naturliga

Ursprungliga


Food Ring Ltd,

Kuusistontie 3, 29810 Siikainen

Register- och integritetspolicy

ANSÖK TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

MAT RING LTD.

Ravintorengas Oy är ett västfinskt företag specialiserat på tillverkning av barrträextrakt.


Produktionsanläggningen för matringar ligger i Siikaisi på koskeskogsgården mitt på den rena finska landsbygden – bort från bebyggelse, motorvägar och tung industri.


Ravintorengas Oy har producerat Karin Coniferous Extract Drink på samma gård sedan 1975.