Metsästä elinvoimaa—luonnollisesti

Karin Havupuu-uutejuoma sisältää vuosisatojen perinnetiedon puristettuna pulloon. Elimistöä elvyttävää ja energisoivaa juomaa on valmistettu perinteisellä, tarkoin varjellulla reseptillä jo vuodesta 1975 lähtien. Laadukas ja luotettava kotimainen luomutuote!

blank
blank
blank
blank
blank

Puhdas artesaanijuoma

Karin Havupuu-uutejuoman raaka-ainelista on lyhyt: valmistamiseen käytetään vain paikallista lähdevettä sekä nuoren luomumännyn kuorta ja nilaa.


Kemiallisia liuotusaineita ei käytetä, eikä tuotteeseen lisätä mitään säilöntäaineita. Suomalaista perinnetietoa parhaimmillaan.


blank

Luonnollista elinvoimaa

Luomumännyn kuori ja nila sisältävät luontaisesti runsaasti kivennäis- ja hivenaineita, antioksidantteja ja fenolisia yhdisteitä, joiden tiedetään torjuvan viruksia ja bakteereja sekä uudistavan soluja ja ehkäisevän tulehduksia.


Karin havupuu-uutejuomassa fenolisia yhdisteitä on 489 mikrogrammaa millilitraa kohden.

blank

Yksinkertaisen toimivaa

Havupuu-juomamme on 100% luomua.


Elintarvikemuovista valmistettu pullo voidaan täyttää ilmatiiviisti aivan piripintaan asti, parhaan säilyvyyden takaamiseksi.


Juoman sisältämät fenoliset yhdisteet toimivat luonnon omina säilöntäaineina.

blank

Vastuullista ja paikallista

Tämä luomutuote valmistetaan ja pullotetaan sen synnynsijoilla Pohjois-Satakunnan Siikaisissa, Kosken metsätilalla.

Valmistusprosessin jokaisessa vaiheessa vastuullisuus ja käsityö ovat läsnä.

Raaka-aineet tulevat kunnioituksella hoidetuista lähimetsistä ja valmistuksen aina pullotukseen saakka hoitavat työhönsä ylpeydellä suhtautuvat paikalliset ammattilaiset.

Löydä sisäinen luontosi

Metsä on luovuutemme lähde ja perinteinen terveyden tyyssija. Metsästä suomalainen hakee rauhaa ja sieltä löytyy myös suomalaisen sisun lähde. Haluamme palauttaa ihmisten yhteyden metsään ja luontoon.

blank

TARINOITA KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMASTA

TerveysSummit: Sanna Herttua-Laihon haastattelu

Kevät 2020

Karin Havupuu-uutejuomaa valmistavan Ravintorengas Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Sanna Herttua-Laiho kertoo juoman historiasta ja valmistamisesta TerveysSummitin jaksossa.

TerveysSummit ja Esa Keskinen

Kevät 2020

Vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestari Esa "Essi" Keskisen kertoo omista terveysongelmistaan ja siitä, miten Karin Havupuu-uutejuoma toi mukanaan avun.

ASIAKASPALAUTETTA

TARINAMME LYHYESTI


Karin Havupuu-uutteen resepti ja ainutlaatuinen valmistustapa on peräisin 1960-luvulta, jolloin yrityksemme perustaja Kari Herttua kierteli ympäri Suomea keräämässä talteen sukupolvilta toiselle siirtyneen muistiperinteen männyn kuoresta ja nilasta syntyvän juoman valmistamisesta.


Kansanperinteen tiedoille ja lukuisten käyttäjien hyville kokemuksille on sittemmin saatu vahvistusta useista yliopistotutkimuksista.


Karin Havupuu-uutejuoma on ainut tuote, joka on valittu kahdesti Vuoden luontaiselintarvikkeeksi!

blank
blank
blank

Vastustuskyky

Elinvoima

Aineenvaihdunta

Lisäaineeton

Luonnollinen

Alkuperäinen


Ravintorengas Oy,

Kuusistontie 3, 29810 Siikainen

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

blank

RAVINTORENGAS OY

Ravintorengas Oy on länsisuomalainen havupuu-uutteen valmistukseen erikoistunut yritys.


Ravintorenkaan tuotantolaitos sijaitsee Siikaisissa Kosken metsätilalla puhtaan suomalaisen maaseudun keskellä – syrjässä asutuskeskuksista, valtateistä ja raskaasta teollisuudesta.


Ravintorengas Oy on valmistanut Karin Havupuu-uutejuomaa samalla tilalla jo vuodesta 1975 lähtien.