Hae mukaan Karin havu -testiryhmään


blank

Lähde mukaan testiryhmään!

Haemme yhteistyössä Radio Suomipopin Aamulypsyn kanssa testaajia Karin Havupuu-uutejuomalle!


Juomalle on kymmenien vuosien aikana kertynyt valtavasti positiivia käyttäjäkertomuksia. Nyt on myös sinulla mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä legendaarista luomutuotetta parin kuukauden ajaksi! Hae siis testiryhmään heti!


Jos sinut valitaan mukaan, saat laatikollisen Karin Havupuu-uutejuomaa käyttöösi. Ne juotuasi pääset antamaan meille palautetta, toiveita ja kehitysehdotuksia!


Hae mukaan testiryhmään

Testiryhmän säännöt:

Kun haet mukaan testiryhmään, sitoudut antamaan palautetta Karin Havupuu-uutejuomasta testattuasi sitä 1-2 kk. Testin ajaksi saat käyttöösi 20 pulloa Karin Havupuu-uutejuomaa. Kun olet käyttänyt tuotteen loppuun, pääset antamaan siitä palautteen sähköisesti Ravintorengas Oy:lle.

Testiryhmään mukaan pääsevät henkilöt arvotaan. Ravintorengas Oy:lle jää oikeus palautteiden käyttöön markkinoinnissa, niin että henkilön etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain näkyvät palautteen yhteydessä. Muut yhteystiedot tallennetaan tilapäisesti, kunnes testijakso on ohi. Sen jälkeen yksilöivät tiedot poistetaan, ellei henkilö ole antanut lupaa markkinointiviesteille.

Onnea arvontaan!


Vastustuskyky

Elinvoima

Aineenvaihdunta

Lisäaineeton

Luonnollinen

Alkuperäinen


Ravintorengas Oy,

Kuusistontie 3, 29810 Siikainen

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

RAVINTORENGAS OY

Ravintorengas Oy on länsisuomalainen havupuu-uutteen valmistukseen erikoistunut yritys.


Ravintorenkaan tuotantolaitos sijaitsee Siikaisissa Kosken metsätilalla puhtaan suomalaisen maaseudun keskellä – syrjässä asutuskeskuksista, valtateistä ja raskaasta teollisuudesta.


Ravintorengas Oy on valmistanut Karin Havupuu-uutejuomaa samalla tilalla jo vuodesta 1975 lähtien.